Plein BORDEAUX

Ons huidige klimaat zal volgens het KNMI gaan lijken op het zuidwesten van Frankrijk. Dus de hoogste tijd om kennis op te doen van steden zoals Bordeaux en ons aan te passen aan de veranderingen van het klimaat.

Tijdens de vakbeurs OPENBARE RUIMTEN op 26 en 27 september 2018 was AGEL adviseurs aanwezig op plein Bordeaux waar de bezoekers werden bijgepraat over hoe zij een klimaatbestendige omgeving creëren voor nu en voor Bordeaux 2050.

In de stand van AGEL adviseurs was ik deze 2 dagen op het plein om de sfeer vast te leggen op schilderdoek !!!! Zowaar een hele uitdaging. De resultaten zijn inmiddels te zien op het kantoor van AGEL adviseurs en zal er ook op hun website aandacht aan worden besteedt.

Plein Bordeaux is een initiatief van verschillende bedrijven die actief zijn op het gebied van groen, grijs, water en ecologie. Allen zijn ze zich bewust van de noodzaak van klimaatadaptatie. De unieke samenwerking heeft ervoor gezorgd dat een sfeervol plein is ontstaan waar een totaaloplossing wordt aangeboden voor gemeenten, aannemers en groot-groenvoorzieners op het gebied van klimaatverandering.